Vi börjar växa!

Länge länge länge har jag varit skeptiskt till att det här med BinarySweetSpot ska kunna nå ut till Er och att folk ska förstå att det är en helt vansinnigt bra produkt. Nu i januari har kundskaran växt ordentligt och det är såååå otroligt roligt. Äntligen är det liv i Skypegruppen och merparten tycker att det är en otrolig produkt.

Jag vill att du också ska komma in och få testa denna produkt. Vet du vad Binära Optioner är så haka på! I februari kommer vi köra en drive där man får 300 dagar istället för 200 dagar om man tecknar nytt konto hos Stockpair. Jag vill ha fler Svenskar så du får ett helt år gratis! Det du behöver göra är att skapa ett nytt konto via min länk och sätta in 200 dollar (eller 200 Euro eller 200 Brittiska Pund) och sedan kontaktar du mig på mail och jag fixar så att du får 365 dagar med BinarySweetSpot!

Sen ses vi på insidan! Jag rekommenderar att du använder Skype så att du får tips och idéer via vår Trading Group.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *