Svara på undersökningar och få belöning

Jag har använt mig av Rampanel i flera år nu och det fungerar klockrent. Här får du inte pengar i belöning utan snarare prenumerationer, biobiljetter, trisslotter och liknande. Jag har till exempel fått 6 nummer helt gratis av tidningen M3 och nu har jag precis fått mitt första nummer av 6 av tidningen Studio. I en annan undersökning har jag plockat hem både biobiljetter och trisslotter men även haft chans att välja prenumeration på den lokala tidningen.

De flesta undersökningar handlar om hur man upplever en specifik reklam. Det brukar inte ta mer än några minuter att svara på varje undersökning. Det varierar även friskt mellan olika tidningar om hur många undersökningar de gör. I den lokala dagstidningen som jag har får jag flera undersökningar i veckan medan tidningen M3 bara skickar ut en till två undersökningar per månad.

Jag kan inte annat än rekommendera detta eftersom det definitivt fungerar:
http://www.ramember.com/sv/join-now

RAMpanel

4 reaktion på “Svara på undersökningar och få belöning

 1. tacksam för besked om belöningen för att jag svarat på undersökningsfrågor i tidningen Land. M.v.h. A-B

  • Hejsan Anna-Britta!

   När du är inloggad hos ”Rampanel” kan du se hur många poäng du tjänat ihop. Sedan använder du dina poäng till de olika belöningar som finns specifikt för den tidning du svarat på frågor för.
   Jag har ingen koppling till Rampanel och tjänar inget på att du använder deras tjänster.

 2. Hej!
  Jag vill använda mina intjänade bonuspoäng men jag har haft svårt att logga in på Rampanel. Ska förnya min prenumeration och har inte fått några undersökningar på flera veckor. Tacksam för hjälp

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *