Studerar och studerar

Det tar tid att lära sig det här! Men jag hoppas och tror att jag kommer få utdelning för allt hårt arbete. Jag kommer att ändra min ”plan” eftersom jag inte längre siktar på att tjäna några större summor på flera månader. Jag har dessutom inga pengar nu att satsa eftersom de sitter fast hos två olika mäklare. Den ena lovar betalning den 8:e februari och den andra har av någon anledning cancelerat mitt uttag och inte förklarat varför. Nämner inga namn är så slipper jag smutskasta en av dem som jag rekommenderat.

Det som är mest spännande nu är att jag har gått med i en community! Vi är ett glatt gäng över hela jorden som kommunicerar via Skype. Det är tre grundare som utarbetat utbildningsmaterial och egna indikatorer till MetaTrader4. Jag har stora stora förhoppningar till detta och ni kommer få följa mig på resan. Gruppen är sluten och tar inte emot fler nu. Det är en avgift på 100 dollar per månad som läggs i en pot. Denna pot finns på ett eget forexkonto där alla medlemar delar på 50% av avkastningen. Vi får se hur det fungerar i praktiken.

Den här dagen slutade 3:0 vilket innebär 3 vinster och 0 förluster. Inte helt fel början. Synd att jag har så lite pengar att leka med. Tror jag skrapade ihop typ 7 dollar idag 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *