Strålande tider!

Ja, jag kan inte säga annat än att det går bra nu! Jag lider verkligen av att jag inte kan få hålla på med det här på heltid istället för att smågreja lite på kvällen. Men det går bättre än beräknat och jag har efter denna veckas slut kunna göra ett uttag på 100 dollar. Ska bli spännande att se hur lång tid de behöver ha på sig för att fixa utbetalningen. Min förhoppning är att jag ska kunna göra ett uttag varje veckoslut, eller kanske samla det till varannan vecka. Det beror lite på hur snabba de är. Min nya mäklare är Markets World. De ger ett väldigt seriöst intryck på alla sätt. Grundarna till Skype-gruppen rekommenderade dem och säger att de är väldigt bra att ha att göra med. Du kan läsa lite mer om dem på min sida över rekommenderade mäklare.

Samtidigt så fortsätter jag med min tidigare favoritsyssla, det vill säga göra korta 30 sekunders trades hos Banc De Binary. Det går vansinnigt bra och jag hoppas hoppas att de skärper sig och låter mig göra uttag snart. Skulle vara underbart att kunna fortsätta göra dessa trades hos dem.

2 reaktion på “Strålande tider!

 1. Hej, vilken strategi fungerar bäst med 30-sek resp. 60-sek ? Oerhört intressant att följa din blogg! Jag har försökt använt mig ut av Keith Jones 60sek strategi men den fungerar sådär.. Du kanske har en ännu bättre du delar med dig av?

  Tack på förhand!
  Simon

 2. Hej Simon!
  Kul att du följer min blogg! Just nu måste jag säga att det går rätt så dåligt med mina korta trades. Banc de Binary är inte så tillmötesgående och jag känner mig rätt så blåst faktiskt. Jag kommer skriva mer om detta om cirka en månad.

  Men strategin jag använder mig av är faktiskt en naken chart. Jag ser var resistanserna dyker upp och satsar när priset når resistans.

  Som jag känner just nu så är korta snabba avslut rätt så dumt att hålla på med. Jag satsar min största energi på att lära mig den strategi som chat-gruppen kör. Det är relativt korta avslut då också, mellan 5 och 10 minuter. Man försöker hålla så kort avslut som möjligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *