Stockpair KiKo

Jag fick upp ögonen för en ny produkt hos Stockpair som heter KiKo. Det låter asiatiskt men står kort och gott för Kick In / Kick Out. Förfarandet har funnits hos andra mäklare tidigare under andra namn men jag tycker att Stockpair har gjort en snygg och enkel layout som man förstår på en gång.

Det roliga med denna produkt är att den trade man lägger inte är tidsbunden. Man ska förutspå i vilken riktning valutaparet kommer fortsätta i och går det åt samma håll ett visst antal pips/pipettes så vinner man traden. Går den åt andra hållet förlorar man.

2015-04-15 14-16-55

Här har jag förutspått att EUR/USD ska gå uppåt och som ni ser så gick den in bara efter någon minut.

Så tanken är att endast göra dessa trades MED trenden. Är ett valutapar på väg ner så lägg en KiKo-trade nedåt. Är den på väg upp så lägg en trade uppåt. Varierar priset kraftigt så stanna utanför eftersom priset mycket väl kan svänga åt fel håll.

Vill du också testa detta? Starta en nytt konto hos Stockpair via min länk och lägg en trade på max 50 dollar så lovar jag att du får tillbaka din insats (max 50 dollar) om traden inte går in. Du får även 50 dagar fri användning av min indikator BinarySweetSpot.

Eventuell utbetalning går via PayPal. Om din första trade inte går in måste jag få bildbevis på både traden och hela kontoutdraget.

Så här ser alla mina trades med KiKo ut:
2015-04-16 14-04-27

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *