Retrospective

Höll nästan på att missa att det var ett år sedan jag startade denna blogg. Och i själva verket var det ju den 2:a oktober förra året som jag skrev mitt första inlägg så jag får väl erkänna att jag missade födelsedagen.

Så vad har jag åstadkommit under detta år? Har jag blivit miljonär?? Nä, det har jag ju inte och dessvärre är det nog så att jag ligger ganska mycket minus. I min enfald trodde jag att det skulle vara enklare att bygga upp ett kapital genom att vara aktiv på internet. Men skam den som ger sig heter det och jag fortsätter drömma. Jag tror att jag uppskattar min framtida inkomst mer om jag varit med om en del motgångar först.

Det jag huvudsakligen sysslar med nu är att driva nya hemsidan BinarySweetSpot.com och det har jag ju tjatat om lite väl mycket om nu kanske. Men för den som upptäckt Binära Optioner så är detta verkligen en jäkligt bra indikator. Och bättre kommer den att bli i framtiden! Testa gärna sju dagar för 10 dollar och se vad det är!

Ska bli spännande och se vad som kommer ske ett år framåt. Kommer jag få ihop min miljon? Nja, jag är skeptiskt till det men jag strävar i alla fall efter att kunna livnära mig på min indikator och min trading.

Mot nya framgångar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *