Rekommenderade Mäklare

 

 

marketsworldMarkets World är helt otroligt snabba på att betala ut. Jag har fått ut mer pengar än jag satsat och det är aldrig några problem. Brukar vanligtvis ha pengarna på kontot dagen efter men jag har fått pengar på 25 minuter en gång.

 

coreSom jag har längtat efter en mäklare där man kan lägga trades direkt i Metatrader. Här är en pålitlig mäklare som är bra att ha att göra med.

 

binary

Det var min vän Sören som hittade denna mäklare. Hans mål var att hitta en mäklare som kunde erbjuda så kallad ”option builder” på bästa möjliga sätt. Se nedan vilka för och nackdelar jag hittat med Binary.com

Fördelar:

  • Binary.com har ett helt annat upplägg än alla tidigare mäklare som jag sett. Här väljer du själv när en option ska gå ut. Allt från 3 minuter till veckor.
  • Istället för att säga hur mycket du vill satsa så väljer du hur mycket du vill ha om optionen går in. Vet inte än om detta är en fördel eller nackdel. (Anmärkning: det går nu att välja ”stake” istället om man hellre vill ha det)
  • Här kan du få upp till cirka 95% återbäring om optionen går in men ”priset” för att satsa varierar hela tiden.

Nackdelar:

  • Deras sida är lite väl enkel.
  • Priserna visas med en decimal mindre. Detta gör att det inte är lika enkelt att använda sig av korta avslut. Priset måste gå ner 10 enheter för att det ska gå ner 1 enhet hos Binary.com
  • Man förlorar sin option om slutresultatet blir detsamma som det var när du satsade, dvs en ”tie”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *