Random index hos Binary.com

Idag lördag testade jag att satsa på en fiktiv marknad som Binary.com har. Jag har varit väldigt skeptisk mot att göra detta eftersom de kan göra precis vad de vill med den marknaden och ärligt talat så ser man hur de byggt in små variationer som man inte tror ska inträffa. Men än så länge är det inte svårt att överlista deras trick. Min första trade gick inte in men då testade jag bara och hade inte sett hur det fungerar. Sen gjorde jag tre till trades under dagen och de gick in.

Jag ser stora fördelar med detta. Dels är det en fast procentsats man får tillbaka. Hela 94%. Dels så råkar inte priset ut för stopp eller fördröjningar. Och sen kan man tradea när man vill! Marknaden är öppen dygnet runt hela veckan!

Ni som är medlemmar kan läsa mer om hur min strategi ser ut och förmodligen kommer vi tillsammans att hitta nya spännande strategier! Vi ses på Skype!

Teckna ett konto och sätt in pengar via min länk så får du uppgifter till medlemssidan och får vara med i min Skypegrupp.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *