Problem hos Markets World

Markets World har under två veckor har diverse problem. De har skyllt på lite utav varje och ingen av ursäkterna är godtagbara. Förhoppningsvis skärper de till sig när många ifrågasätter deras sida.

Det du ska tänka på är att priserna kan variera ganska rejält jämfört med vad du ser i Metatrader. Det kan även släpa efter vilket gör att man måste vänta innan man lägger sin trade.

Var vaksam så länge och satsa inte för stort. Vi hoppas på förbättring eftersom denna mäklare är väldigt bekväm att ha att göra med i övrigt.

2 reaktion på “Problem hos Markets World

 1. Det har väl varit känt länge, att Markets World ligger dåligt till med sina priser mot MetaTrader?
  Vad säger den hemliga ”Skype-gruppen” om det?

  Lycka till!

  /Max.

  • Jo men det är en sak att inte ha exakt samma priser som Metatrader eftersom priserna i Metatrader kommer från en annan mäklare. Det som är alarmerande är att det sker extrema hopp på priserna ibland vilket gör att man måste vara väldigt vaksam när man väl ska lägga en trade. Detta problem har de haft bara i några dagar. Kan hända att de haft det tidigare också men jag har bara erfarenhet från det här året. En sak som är inressant är att man kan använda detta mot dem själva, dvs satsa när ett hopp sker. Detta har fungerat väldigt bra för vissa av medlemmarna men jag har inte själv testat det.

   Skype-gruppen är fullt medveten om att ALLA mäklare gör sitt bästa för att deras kunder ska förlora sina trades. Vi skickar bildbevis med klagomål och flera medlemmar har fått tillbaka det de satsat plus det de skulle tjänat på traden. Så jag ska inte beskylla Markets World för att inte vara tillmötesgående.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *