Planerar för nya tag

Mitt självförtroende sjönk kopiöst när jag lyckades göra av med hela mitt innehav (igen). Nu har jag hållit mig ifrån binära optioner ett tag och försökt fundera på hur jag ska lägga upp framtida planer. Det som kan konstateras är att jag faktiskt var väldigt bra på det jag gjorde, och jag gick konstant plus under fyra dagar. Sedan gjorde jag misstaget att inte ha rejäla regler att gå efter.

Jag har även registrerat mig på en annan binärsajt som är väldigt olik Banc de Binary och mycket väl kan komplettera dem på ett bra sätt. Mer om vilka mäklare som jag rekommenderar kan du läsa om på min nya flik Rekommenderade Mäklare. Där beskriver jag för och nackdelar med både Banc de Binary och den nya Binary.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *