På måndag börjar det!

På måndag har alla som beställt min indikator fått den med mail. Ni svenskar har redan fått den och de flesta har fått den att snurra också. Det är väldigt viktigt att ni ger feedback tillbaks till mig på allt som ni stöter på. Det gör att jag ser saker från er synvinkel och kan rätta till manualen och indikatorn.

Hoppas ni får en fin vecka nästa vecka!

7 reaktion på “På måndag börjar det!

 1. Hejsan Calle!

  Jag har bara 10 betatestare och resultatet är väl knappast något man kan kalla statistiskt när det är så få… men alla har bra resultat. Vissa har sämre på grund av att det är svårt att strängt hålla sig till reglerna.

  Det absolut viktigaste är att se det här som ett jobb (som man gör åt någon annan). Det GÅR INTE att lyckas jämnt och när man får en motgång (OTM) så MÅSTE man strunta i det och vänta in nästa signal och se vad den kan ge.

  Man får ALDRIG försöka ta igen en förlorad trade. Då är det kört. Ofta kan man lyckas men när man väl misslyckas så står man där med tomt konto. Jag är ett levande exempel på det. Man lär sig den hårda vägen, som det heter.

  Lyckas du jobba som en maskin och ta varje trade separat så är det här ett vinnande koncept!

   • Du är så välkommen Calle! Funderar på om jag ska ha en chatgrupp enbart för de svenska medlemmarna. Om jag skulle ta med utländska så skulle gruppen troligen bli för stor. Det vore kul om fler svenskar upptäckte Binära Optioner så jag försöker dra mitt strå till stacken 🙂

 2. Ja det tycker jag absolut! Finns ju en enorm potential, när man väl lyckas 🙂

  Men jag har lite frågor ang mt4, då jag är ny med programmet.
  jag har i princip bara installerat det och har de inställningarna som är ifrån början med de 4 valutaparen. Om jag installerar din indicator, behöver jag göra något mer ”tekniskt”?….programmet är ju enormt att lära sig för en nybörjare! 😀 eller kan man få hjälp ifrån dej?

  // Calle

  • I manualen till BinarySweetSpot står det precis vad man ska göra så det är inte några problem. Men det går givetvis jättebra att fråga mig också! Om du inte lyckas få igång indikatorn så kommer du ju inte inse hur bra den är och fortsätta betala för den 😉

   Hmm.. Jag försökte skicka mail till dig men det gick inte. Har du Skype?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *