November var framgångsrik!

Denna månad har varit min mest framgångsrika sedan starten för drygt ett år sedan. Jag har faktiskt inte räknat på hur mycket pengar jag tjänat men det är långt över 1000 dollar plus i trading. Kanske över 2000?! Det är inte så viktigt just nu eftersom jag strävar efter att komma upp i minst 5000 dollar på mitt tradingkonto. Då kan jag i lugn och ro lägga trades på 50 dollar eller 100 dollar. En fast summa ska det vara men jag har inte bestämt var den ska ligga än. 50 dollar innebär 5% av totala innehavet och det kan ju vara en bra början. Med hit rate dryga 89% som jag fick i november måste jag lita på att det räcker att köra samma stake (insats) hela tiden. Satsar man mer efter en förlust (Martingale) kanske det går bra en eller två gånger men sen töms hela kontot helt plötsligt. Lita på mig! Jag har gjort det flera flera gånger. Så många gånger att jag borde ha slutat för länge sedan med det här. Men jag har hela tiden kämpat för att övervinna min idioti och lita på min skicklighet. Nu kanske tiden är här. Jag hoppas det.

Försäljningen av indikatorn går kanske inte så där värst bra. Svårt att få människor att förstå att THIS IS IT. Men eftersom min egna trading går så pass bra är det inte längre något som jag behöver dra in pengar på. Jag kan focusera mer på att finjustera indikatorn till närmast perfektion och de som vill köpa köper. Till slut kanske ”återvändarna” övertalar några andra att prova och små ringar på vattnet blir stora ringar på vattnet.

Du som är intresserad får väldigt gärna lägga till ”Binarysweetspot.com” (utan snuffar) i Skype och chatta lite med mig så kan du få kika lite i den grupp som vi startat. Vi har några som börjar bli riktigt bra nu som gärna svarar på frågor.

Simma lugnt! Blir det vågigt så vet du varför 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *