Mycket kvar att lära

Jag känner att det här med Binära Optioner är framtiden för mig. Det är detta som ska vara min huvudsakliga inkomstkälla till miljonen. MEN jag har mycket kvar att lära. Om du vill testa detta så tänk på att öva länge med ett demo-konto först. Gör inte om mitt misstag att känna att du går miste om potentiella pengar genom att använda ett demo-konto. Nej, lär dig först ordentligt så att du är så säker du kan bli när du går ”live”.

Idag har jag varit ovarsam och lyckats med bedriften att förlora 920 dollar på mindre än 8 minuter. Gör för guds skull inte om det misstaget! Nu är jag tvungen att dollar för dollar kämpa mig tillbaks på banan. Wish me luck..

2013-10-17 10-58-20

Röd färg betyder precis det du tror att det gör…

12 reaktion på “Mycket kvar att lära

 1. http://www.freestockcharts.com/
  Hejsan
  Är man intresserad av binary options valuta kurser så är detta
  Helt Gratis. Jag har testat binary option tror att det är svårt .
  Har spelat på Greyhounds och betfair horses inplay.
  Har något som heter betbotpro du kan spelar ner till 0kr.
  Där det blir plus är på fotbolls trading correct score.
  Jag har använt mig av geeks trading software.
  Har lämnat detta för traderline som jag tycker är det bästa program för trada på betfair.Auto greening mm. Funkar 30 dagar.
  Det bästa är att practice mode där kan demo spela testa dig fram.
  Samma här spel ner till 0 kr.
  Jag har spelat på betfair ca:7 år………………..
  Har du frågor maila mig så hjälper jag till så gott jag kan.
  Med vänlig hälsning PelleG

  http://www.traderline.org/

  • Tjenare Pelle!

   Ja, jag använder FreeStockCharts och det var bra att du nämnde det, för jag har inte tänkt på att skriva om det här på bloggen.

   Ska kika på det du skriver om!

  • Tack Rickard! Kikade lite snabbt på din blogg och den kommer jag helt klart följa! Du ser ut att hålla på med en hel del spännande grejer.

 2. Kul att du tyckte min blogg var intressant.

  Jo jag har en del jag jobbar med och dem senaste inläggen om FML riktigt intressant och spännande.

  Till veckan kommer det hända en del stora grejer. Så kolla in på bloggen då.

  Ha en trevlig helg

 3. Oj, det var en rätt stor förlust… Hur många procent på varje trade satsar du egentligen ?

  Jag håller själv på att lära mig binära optioner. Har kört i någon vecka nu och det går rätt bra tycker jag 🙂 Har en bra känsla och visst ska man kunna dra in en månadsinkomster med detta. Det är jag helt övertygad om.

 4. @Rasmus: Ja, det var en nybörjarmiss. Jag såg nån strategi på Youtube som jag kollade lite halvt på och när jag testade den så skenade det iväg. Man lär sig av sina misstag. Som du ser på bilden så satsade jag 500 dollar till slut och det är helt galet om man inte är helt säker på vad man gör.

  Det går riktigt bra för mig med nu. Förra veckan gick jag plus över 800 dollar. Och det var egentligen bara torsdagen och fredagen.

 5. Finns seriösa företag och hemsidor som varnar en för den här sortens bluff!

  Skaparna av detta program tjänar pengar när det går dåligt för er !!

  Om det är för bra för att vara sant, så är det oftast det !

  • Absolut Musse! Mäklarna drar in enorma summor pengar och det är bara typ 5% av oss som tar ut mer än vi sätter in. Det gäller att veta vad man gör och ha en bra strategi och en väldigt bra Money Management.

 6. 5% låter ju lite deprimerande. Jag har själv provat lite på ett demo konto. Kollat in lite på olika strategier och försöker lära mig så mycket jag kan, men inte vågat att prova med egna pengar ännu. Ja, om det är så få som får tillbaka mer än vad man har satsat så ligger man väl lite pyrt till. :/ Vill gärna ha tips om olika BRA strategier.

  //Lisa

  • ja, det är bra att köra länge på demokonto så man har ett bra hum om vad det är man pysslar med egentligen. Dessvärre är det inte alls samma sak att köra demo som när man går över till riktiga pengar. Känslor spelar in otroligt mycket när det är riktiga pengar.

   Bästa strategin som jag kan rekommendera är min egen som du hittar på http://www.binarysweetspot.com. Går sjukt bra om man håller sig till reglerna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *