Resultat

Nedan presenterar jag mitt resultat månad för månad. Det nyaste är alltid överst.

2014-07-01
Jag återkommer med resultat när jag fått igång min business och jag börjat lägga trades igen. Allt hänger nu på om min indikator kommer slå eller ej.

2014-02-28
Ännu en månad med positivt resultat. Jag har gjort om utseendet igen för att förenkla lite. Kan även stoltsera med ett resultat på banken!

Plan9

2014-01-31
Så var januari över! En förändringarnas månad. Jag har gått med i en Skype-grupp som jag är väldigt glad för och mycket nytt behöver läras in. Jag satsar små summor så det blir inte så stora inkomster nu, men det ska ändras så småningom. Se min senaste plan nedan. Jag har ändrat lite i den så att man enkelt kan se längst ner hur mycket jag ligger plus eller minus. Trots att det är en blygsam siffra är jag stolt över att ligga plus! 300 dollar ligger hos en annan mäklare som jag väntar på att de ska betala ut nu i början av februari. Dessa pengar kommer dock att gå direkt in i min personliga ekonomi och inte på det dedikerade bankkontot. Jag har även tagit bort fältet ”Differens”.

Plan8

2013-12-22
Eftersom jag inte kommer spekulera något mer detta år i Binära Optioner så kan jag lika gärna presentera denna månads resultat tillsammans med ny plan. Månaden har gått förhållandevis bra men den kunde gått bättre om den inte gick väldigt dåligt de sista dagarna. Men sånt får man räkna med. Speciellt när jag fortfarande kör 30-sekunders trades. Som synes så gick månaden 1202 dollar plus. Svider lite att den låg tusen dollar till plus ett tag men men..

Plan6
2013-12-01
Dags att redovisa November månad. Början av månaden var extremt stillsam pga mitt nedsatta självförtroende. Det var först sista veckan som gjorde att jag kunde visa ett resultat. Min plan var att skrapa ihop 500 dollar under november men jag är mycket glad över att kunna redovisa ett positivt resultat på 385 dollar. Jag har tagit bort Digital-Generation pga att de ändrat deras sätt att jobba. Lite osäker på hur framtiden ser ut där.

Plan5

 

2013-11-07
Så har oktober passerat och det är dags att redovisa ny plan med oktobers siffror. Trodde för ett tag att det skulle vara oväntade slantar på kontot men den drömmen sprack. Nya tag är tagna och framtiden ser ljus ut!

Plan4

 

2013-10-17
Jag har lagt till ”Investering” vilket visar vad jag faktiskt har lagt ut varje månad. Jag har även ändrat så att allt visas i dollar. Det blir så förvirrat om svenska pengar ska blandas in.

Plan3

2013-10-11 Ny plan
Insåg att min plan var för aggressiv. Kan vara bra att räkna lite innan man presenterar en plan 🙂

Plan2

 

2013-10-07 Min första planPlan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *