Många bäckar små…

Jag testar det här med att klicka på annonser och få typ 0,6 öre per klick. Det kan ju låta meningslöst men ”många bäckar små” tänker jag. Sen gäller det förstås att få andra att titta på annonser. Hos Neobux.com får man t.ex. 20% av de som registrerat sig under dig. Har du ett gäng under dig så kan det bli en slant om dagen, och är du medlem på flera ”klick”-siter så blir det ännu mer.

Dessa två har jag gått med i än så länge. Testa gärna du med genom att klicka på länkarna 🙂

Neobux.com
Clixsense.com

Jag kommer att följa upp här på sidan hur mycket jag tjänar på dessa. Vi får se om jag går med i fler.

2 reaktion på “Många bäckar små…

  1. Hos Neobux finns det alltid nya annonser varje dag men hos Clixsense kommer det inga nya. Har ingen aning om varför. Fortsätter det åt det håller så kommer jag avfärda Clixsense. Jag återkommer i denna tråd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *