Livet på sjukhuset

Igår lyckades jag med konststycket att svimma. Fick åka tut-tut bil utan att få uppleva det (vilket misslyckande) och mitt medvetande hoppade från soffan till en sjukhussäng på ett ögonblick. Läskigt. Nu ligger jag på hjärtenheten och måste vara här till i morgon i alla fall. Tråååkigt….

Nu har sambon tagit hit min dator i alla fall så jag kanske lyckas göra en trade eller två 🙂

Så, nu har jag lyckats återhämta 160 dollar i alla fall. Från sjuksängen 🙂 Hoppas på god tur i morgon också.

2 reaktion på “Livet på sjukhuset

 1. Men Jonas! Vad har hänt….var trading för spännande för hjärtat?
  Hoppas att du kryar på dig snart och jag tänker på dig!

  Mvh
  Sören

  • Ja, det är svårt att säga vad som hänt fysiskt. De kallar det för krampanfall än så länge men jag ska på fler kontroller. Är sjukskriven resten av månaden.
   Tack för dina tankar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *