Lever i en fiktiv värld

Efter helgens framgång med korta trades på Binary.coms så kallade Random index så har jag helt slutat att titta på den verkliga marknaden. Det är helt underbart att kunna strunta i att hålla koll på nyheter och allt vad det är och bara fokusera på var priset ska vända. Testade även en annan strategi som går helt emot ens tankesätt men fick in 3 trades av 4 så den tål att fortsätta studera.

Mer om korta trades på Random index finns att läsa på medlemssidan. Detta är dock inte en strategi som jag rekommenderar till alla. Det gäller att ha kallt huvud och inte lägga för höga satsningar. Eftersom det är så pass hög avkastning så kvittar i stort sett en vinst en tidigare förlust. Detta ser jag som en stoooor fördel.

Tilläggas kan också att jag ”köpte” 6 till trådar hos DigitalGeneration vilket gör att jag nu har 9 trådar som står och tickar. Jag har ju inget att förlora på att spendera de pengar som jag ändå inte kan ta ut förrän summan kommer upp i 550 dollar. Jag ska ge det en chans och köpa fler trådar så att jag kommer upp till 15. Sen får vi se om det går att få ut några pengar. 15 dollar per dag är ju ändå en liten slant 🙂 Vill du testa en gratistråd så klicka på länken: DigitalGeneration.

Fotnot: DigitalGeneration har bytt namn till Coingeneration.

2 reaktion på “Lever i en fiktiv värld

    • Tack Rickard!

      Ja, det är hur kul som helst att dra in pengar på nätet! Känns som att man stjäl pengar ibland 🙂

      Dessvärre så var jag tvungen att sluta med den fiktiva marknaden för att jag märkte att mäklaren ändrade fullständigt ”spelreglerna” så att det gick totalt åt andra hållet än vad man trodde. Efter att det gått åt fel håll en hel dag gav jag upp 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *