Kodar, testar, framsteg, intressant

Mycket händer på samma gång och jag har inte riktigt haft tiden att skriva något. För tillfället är jag inte med i Skype-gruppen utan har fokuserat på att programmera en egen indikator. Denna ser mycket lovande ut men det krävs mycket tid till att testa den. Vill du vara beta-testare så kan du skicka ett meddelande till mig så kikar jag på det. Jag har helt gått över till att använda Binary.com vilket jag även rekommenderar dig att göra. Markets World ger väldigt knepiga priser och de gör allt för att blåsa en känns det som. Visserligen är jag inte helt nöjd med hur Binary.coms priser är heller men jag tror dock mer på dem.

Jag har även en annan spännande sak på gång vilket jag inte kan säga något om i dagsläget. Det vore riktigt riktigt kul om det går igenom! Tar det i nästa inlägg om det är klart tills dess.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *