Kan jag bli miljonär?

”Till slut kommer belöningen i form av lärdom,
och efter ett tag, visdom”

Jag har funderat på om jag kanske borde formulera om den frågan till ”Kan jag omsätta en miljon kronor inom loppet av 1 år?” Kanske lite för lång mening för att kunna vara en hemsidesadress, jag vet. Men det som slagit mig är att jag inte är den där ”sparande” typen. Jag tycker om att spendera pengar när jag har dem och försöka göra ”nuet” bra. Visst, det är bra att spara en del av inkomsterna men för närvarande skjuter jag det lite framför mig. Jag vill leva i nuet.

”efter fall kommer uppgång”       

Det som jag helt klart kan bekräfta är att det jag håller på med lönar sig. Jag omsätter mycket pengar av det jag tjänar. Det känns befriande att kunna köpa saker utan att känna att jag inte har råd. Det känns som att jag får sakerna till skänks eftersom det är pengar som jag annars inte skulle haft. Så den där kvällen då jag fick för mig att försöka börja tjäna pengar på internet har helt klart givit utdelning. Efter STORA misslyckanden kommer till slut belöningen i form av lärdom och, efter ett tag, visdom.

Det som gäller är att VETA att man kommer lyckas. Motgångar måste få uppkomma men efter fall kommer uppgång.

Vill du testa det jag håller på med? Börja med att teckna ett konto hos t.ex. Marketsworld genom min länk. Starta med demokonto och se hur det fungerar. Skapa dig en egen uppfattning genom att googla på ”Binary Options” och kom tillbaka hit när du vill testa den bästa indikatorn för Binära Optioner. För det är så finurligt att när du väl sätter in pengar på ditt skapade demokonto så kan du få testa min indikator helt gratis under en period. På Marketsworld beror det på hur mycket du sätter in där. Startar du med den lägsta summan $20 så får du 10 dagar med indikatorn. Sätter du sedan in $100 till så får du ytterligare 50 dagar. De andra två mäklarna Stockpair och Core Liquidity fungerar lite annorlunda. Om du sätter in $250 hos Stockpair så får du faktiskt (än så länge) indikatorn utan tidsbegränsning. Väljer du Core Liquidity sätter du in $250 där och du får 100 dagar fritt användande av indikatorn. Detta beror på att mäklare ger lite olika belöningar för att man ”raggar” kunder.

Är du redan van vid Binära Optioner men ännu inte hittat den ”perfekta” indikatorn och redan använder en mäklare som du litar på och vill ha kvar så går det givetvis att köpa indikatorn för lite olika tidsperioder. Det går även att välja en ej tidsbegränsad version.

Som jag skrivit flera gånger tidigare har jag min indikator på en egen hemsida vilken du hittar här: www.binarysweetspot.com

Och som du kanske redan läst tidigare så ger jag dig som besöker denna blog hela 20% rabatt genom att du använder denna kupongkod: KanJagBliMiljonar

Priserna kommer förändras från 1a Juni och mest troligt kommer jag ändra på Stockpair att man som kund får 100 dagar fritt användande istället för oändligt som det är nu.

Må lyckan komma även till Er!
Tänk på att kärlek är den största lyckan. Pengar gör ingen kär 😉

Fortune5

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *