Kämpigt med semester

Nja, det är väl kanske fel att säga, men det känns ovant att vara upptagen hela tiden på sin semester. Jag har ju inte gjort någon marknadsföring än för min sida www.binarysweetspot.com men det droppar in nån beställning nu och då som gör att jag får fullt upp med att ge support och så vidare. Väldigt roligt att det går åt rätt håll!

Samtidigt försöker jag skriva färdigt manualen, som jag för övrigt även skickat till en engelsman bosatt i Stockholm för rättning. Vill ju inte att det ska vara allt för mycket svengelska i den vid lansering. Jag håller även på att utveckla indikatorn in i det sista.

Ni som lägger beställning innan 4:e augusti får ut både manual och indikator på en gång. Dagarna kommer ändå att räknas från 4:e augusti så ni får lite bonusdagar helt enkelt. Detta gäller bara er Svenskar. Har dock några utländska vänner som även de fått indikatorn i förväg.

En Skype-grupp är skapad som just nu består av 5 personer tror jag. Jag får se hur hållbart det är i längden att använda Skype. Blir nog knepigt om det är 1000 medlemmar samtidigt inloggade. Vi får se hur det går med det.

Hoppa på tåget nu och köp indikatorn för 50 dollar för 70 dagar. I september kommer priset ändras till 50 dollar för 35 dagar. Om du behöver hjälp och support så är jag här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *