Hur går det med miljonen?

Ja, att det skulle vara så här motigt att bli miljonär trodde jag i min enfald att det inte skulle bli. Klicka lite på annonser så trillar pengarna in, typ. Men så var det ju inte.

Det ENDA som jag lyckats få in pengar på är Binära Optioner. I början satt jag varenda kväll och sökte och sökte och sökte efter den perfekta indikatorn till BO. Men den fanns ju inte. Så tillslut så gjorde jag min egen och den är så jäkla bra så att jag bestämde mig för att jag inte ska hålla den för mig själv.

Men det krävs ganska mycket av en trader. Du bör veta vad du gör. Du bör ha sökt med ljus och lykta efter en indikator men inte hittat någon.

Jag har länge funderat på om jag ska vara helt transparent gällande inkomsterna av min försäljning. Jag kanske hellre velat vara tyst om det gick skitbra men än så länge är det inte så många som hittat min hemsida BinarySweetSpot.com. Jag har lagt ut en hel del på marknadsföring via Google Adwords så det är inte så mycket som trillat ner i plånboken. Men jag har passerat 1000-dollar strecket i alla fall så jag kan ju inte säga att det går helt åt fel håll.

Och hur går det med själva tradingen? Det har inte blivit så mycket trading eftersom jag knappar kod mest hela dagarna och försöker förbättra indikatorn. De trades jag lagt har dock gått bra och jag har kunnat ta ut cirka 100 dollar i veckan. Kan säkert tyckas vara småpengar för många men det är ett välkommet tillskott i kassan.

Har du testat Binära Optioner så tycker jag att du ska testa BinarySweetSpot. Efter det behöver du inte jaga fler indikatorer. I promise!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *