Fullt upp

Jag har fullt upp med uppdateringar och kundkontakter med min produkt BinarySweetSpot. Det är riktigt roligt att så många hittar hit och intresserar sig för Binära Optioner.

Indikatorn BinarySweetSpot 3 rullar på och det är inte så många frågetecken från kunder. BinarySweetSpot AutoTrader är lite mer avancerat att komma igång med men när det väl rullar så är det bäst att inte bry sig om den. Kolla nån gång i veckan så att allt ser ok ut och sen luta dig tillbaka igen och se pengarna (förhoppningsvis) sakta öka.

December var inte en bra månad dock när det gäller AutoTradern. Uträkningen visar att vid 70% återbäring vid ITM (vinst) så skulle den gått plus minus noll. Men det är ju inget dåligt resultat när man pratar om en robot för Binära Optioner. Vanligast är att det kanske börjar bra men att det sen rasar. Anledningen till att BinarySweetSpot AutoTrader ”har svårt” för att gå minus är att den pausar trading när en OTM (förlust) inträffat. Detta gör att den låter eventuella ”oväder” på marknaden blåsa förbi och sen starta igen när det förhoppningsvis lugnat ner sig. Det medför dock även att man missar en del ITM men i långa loppet tror jag att det är ett vinnande koncept.

Än så länge har det varit 7 vinster och 3 förluster det här året så det började bättre än vad jag trodde. Vi håller tummarna för att det fortsätter rulla på nu 🙂

Är du sugen på att testa? Gå till sidan BinarySweetSpot.com/ea och se hur du ansöker om att få testa gratis på demokonto. Eller så kör du igång på en gång och startar ett live-konto hos GDMfx och kontakta mig så får du 1 månad gratis med BinarySweetSpot AutoTrader. Tilläggas bör att det måste finnas pengar på kontot för att det ska fungera men minsta insättning är bara $100 så det är inte så farligt.

Klicka på länken nedan för att teckna ett live-konto:

GDM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *