Från den ena dagen till den andra

Hmm…  Igår gick det inget vidare när jag övade på demo-kontot men idag när jag kört live så har det gått som bara fan! $348 USD plus på en dag! Det är ju helt klart godkänt. Tänk om man gjorde det varje dag. Skulle ju bara bli 45.000 SEK i månaden 🙂  Hehe.. Ja, vi får väl se. Har svårt att tro att detta race fortsätter lika bra i morgon.

Med tanke på förra veckans MISS så ligger jag ju fortfarande back $690 USD ungefär, så dagens arbete hjälpte ju i alla fall till att minska skulden.

En reaktion på “Från den ena dagen till den andra

  1. Den strategi som jag använder mig av tyckte inte Banc de Binary om… Vilka muppar. Så vi får se hur jag fortsätter. Idag har jag gått från plus 395 till minus 200 och tillbaks till plus minus noll. Får se hur dagen slutar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *