För små bäckar

Jag tror att jag ger upp det här med att klicka på annonser. Jag har räknat lite på det och kommit fram till att det inte är lönsamt.

Min uträkning baserar sig på att jag (teoretiskt) skulle sitta hela dygnet och klicka på annonser.

Om jag har noll personer under mig skulle jag då tjäna ynka 5 dollar per dygn
Om jag har 10 personer under mig som i sin tur sitter dygnet runt och klickar skulle jag tjäna cirka 10 dollar baserat på att jag får 10% av de som är under mig.

Med tanke på att man inte vill sitta och klicka på annonser hela dygnen så förstår ni själva att detta inte är hållbart.

Nä, jag slutar härmed detta klickande. Hittar du något som kan motbevisa mig så får du gärna kommentera nedan.

4 reaktion på “För små bäckar

  1. Det man tjänar pengar på är väl referrals? Eftersom det kan vara lite svårt att få direct referrals så är det hyrda referrals som gäller? Började med det igår så får väl pröva mig fram men om nån har haft hyrda referrals vore det trevligt om de kunde dela med sig med lite feedback!

  2. Richard (som skrivit en kommentar ovan) har provat hyrda referrals men kommit fram till att det inte var speciellt lönsamt. Jag själv gav upp innan jag testade något sådant. Prata gärna med Richard om du vill. Spendera inte för mycket pengar på detta innan du känner dig säker på att du kan få tillbaka pengarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *