Medlemssidan

Välkommen till medlemssidan! Tack för att du tecknade konto via min länk. Tillsammans kan vi tillhöra de 5 procent som tjänar pengar på Binära Optioner!

Jag rekommenderar starkt att testa min indikator till Metatrader. Gå in på hemsidan och läs mer och gör en beställning!

logo

Var placerar jag pengarna?

Kombinationen MarketsWorld och/eller Binary.com och Neteller är oslagbar! Skapa ett konto hos Neteller och för över en summa pengar. Det räcker med 200 kr. Gör sedan en deposit hos Markets World med Neteller så kommer Markets World sedan att betala de utbetalningar du begär till ditt Neteller-konto. Hos Binary.com kan du välja var du vill sätta in dina tjänade pengar så har du väl betalat med Neteller en gång så kan du alltid välja det när du vill ha en utbetalning.

Varför?
Det tar cirka ett dygn för Markets World att göra överföringen till Neteller. Det innebär att du har tillgång till pengarna väldigt fort. Hos Neteller kan du sedan ha ett gratis virtuellt Mastercard som du enkelt kan använda när du shoppar på nätet. Efter ett tag skaffar du ett riktigt Mastercard för ynka 85 kr utan månadskostnad och betalar var som helst med detta. Det går till och med att göra uttag på Bankomaten men tänk på att det kostar cirka 70 kr.

Länkar:
www.neteller.com
Binary.com
www.marketsworld.com
www.gdmfx.com
www.highlow.net

Vilka strategier använder jag?

För 5-10 minuters trades använder jag mest MarketsWorld och en egen indikator. Övriga strategier hos Binary.com ser ni längre ner.

Metatrader

Det finns många olika verktyg för att få priser kontinuerligt hem till sin dator. Väldigt många använder Metatrader vilket är helt gratis hos många Forexföretag. De jag använder mig av är Traders Way. Nedan har du en direktlänk till deras version:
Metatrader

Vilken mäklare är bäst?

MarketsWorld har stadigt mellan 70%-75% retur på dina satsade pengar så använd dem till 5-10 minuters avslut. Binary.com använder du till allt annat! Där kan du göra en trade på 15 sekunder om du vill och det finns en uppsjö av olika alternativ. Mer om dessa skriver jag nedan. GDMfx är väldigt intressant eftersom du gör alla trades direkt i Metatrader MT4. På detta vis blir inga priser eller tider manipulerade. Highlow.net är en uppstickare som faktiskt är rolig att ”leka med” men så klart även är mycket bra att använda sina strategier hos. Länkarna ser du lite längre upp på denna sida.

Strategier hos Binary.com

 1. Kort trade på 15-60 sekunder.
  Här måste du hålla koll på var resistanser och supporter ligger. Enklast är att använda M1 på Metatrader. Ofta inträffar det att priset vandrar mellan två nivårer ett tag och det är där vi kan göra korta trades.2014-05-15 11-02-40Ovan är ett exempel på resistans och support på M1.1. Här formas en resistans som fungerar på 2 och sedan som support på 6-10
  2. Priset stannar på resistans 1 och går ner några minuter.
  3. Här har priset brutit igenom resistansen och en ny formas
  4. Här fungerar nya resistansen
  5. Och även här
  6. Efter att 3 gått ner fungerar 1 och 2 som support
  7. Visar att supporten är stark och priset stiger igen
  8. Ytterligare kontakt med supporten
  9. Samma som 8
  10. Samma som 8 och 9
  11. Nu har priset brutit igenom resistansen hos 3, 4 och 5 och för ett kort tag fungerar den som support men minuten senare visar det sig att priset sjunger kraftigt igen.
  .
 2. Higher/Lower
  Här har vi en intressant strategi som sträcker sig till slutet av nästa dag. Man väljer själv från vilken barriär/pris som traden ska utgå ifrån. Detta känns nästan lite för bra för att vara sann men är ett faktum.Exempel:
  Du tror att priset kommer stiga på USD/JPY och ha ett högre pris efter dagens slut.Priset ligger just nu på 101.905Du går in på Higher/Lower-fliken hos Binary.com och sätter Barriären på exempelvis 101.850 och väljer Higher.Traden kommer då utgå från priset 101.850 och du vinner om det ligger över detta när dagen är slut.Givetvis påverkar detta procenten du får tillbaka när du gör din trade men inte ohållbart mycket. Chansen att du ska vinna är ju mycket större. Gå in på ditt demokonto och testa detta så ska du se att den är intressant.2014-05-15 11-24-30Ovan är en Daily-graf över USDJPY. Jag har ritat linjer för att se var trenden pekar.2014-05-15 11-30-39Jag har ritat rosa linjer på H1 grafen för att visa dagens kurva.
  Det ser ut som att denna dag kommer sluta på plus och bör stiga även nästa dag så här kan man lägga en Higher och välja ett pris/barriär under dagen startpris.
 3. Random index
  Det här är något som jag varit väldigt motsträvig till eftersom det är en fiktiv marknad som Binary.com själva hittar på. Men efter att ta testat att lägga några trades så märker jag att det verkar vara ganska enkelt att lista ut var man har störst chans att få in dem.2014-05-17 21-01-53Här är en bild tagen ur Binary.coms egen Java-applikation. Det är ganska enkelt att förutspå var priset kommer vända. Jag har valt att se varje ”tick” istället för staplar som jag annars helst vill ha. När priset närmar sig en punkt där det tidigare vänt förbereder jag mig på en kort 15 sekunders trade. När jag ser att det vänder så slår jag till och vips så jag jag så gott som dubblat min insats.En stor fördel är att priset i Java-applikationen stämmer helt överens med priset jag ser på Binary.coms hemsida. Det är man inte bortskämd med när man tradear med binära optioner. Jag kan hålla ögonen helt på applikationen och lita på att jag lägger traden på samma pris som jag ser i applikationen. Helt underbart!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *