Februari är slut

Så har ytterligare en månad gått. Blev förvånad över att jag tagit ut 800 dollar från mäklare. Största delen från den nya mäklaren Markets World. De är helt otroligt snabba på att betala ut. Ett dygn tog det så fanns pengarna på mitt konto. Kommer skriva mer om det på medlemssidan som är öppen för de som använt en av mina länkar för att registrera konto.

Bank de Binary är ett avslutat kapitel. Ja, så gott som i alla fall. Till dem har jag ”skänkt” så mycket som 3000 dollar utan att få tillbaka en enda dollar. Var väldigt försiktig med att välja dem som mäklare. Jag rekommenderar dem INTE längre. Ärligt talat tror jag inte på nån mäklare som är baserad i Cypern.

För första gången kan jag presentera ett resultat på mitt konto som jag kan ta ut pengar från. Där har jag nu 3300 svenska kronor. Mer om var jag har konto skriver jag på sidan för er som öppnat konto hos mäklare via en av mina länkar som du hittar här: Rekommenderade mäklare

Ja, förändringarnas tid är här! Det ska inte ta så lång tid att tjäna tillbaka det jag totalt lagt ut. Det är Banc de Binary som står för den största potten av utslängda pengar. På Markets World har jag totalt satt in 500 dollar och jag har tagit ut mer än det hos dem, så där satsar jag med ”husets pengar” numera.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *