Få min indikator helt gratis!

Fortune5

Min egensnickrade indikator för Binära Optioner blir allt mer populär och detta har gjort att jag nu kan erbjuda nya användare att få den helt gratis om man tecknar ett konto hos den mäklare som jag använder mest.

Om du tycker att det är dags att prova på det här med Binära Optioner så har du nu chansen att starta ett nytt konto hos GDMfx och sätta in minsta tillåtna summa på 100 dollar. Så snart GDMfx har godkänt alla dokument som du måste maila dem så ser jag din registrering och skickar indikatorn till dig. Så länge du använder ditt konto för att göra trades så får du förnyad abonnemangstid av indikatorn. Tänk på att välja ”Binary / binär” när du väljer vilken slags konto du ska ha. Vill du senare prova på FX-trading så går det på en grisblink att skapa ett nytt konto från din webbaserade login hos GDMfx.

Vad är det då du får? Ja, min egenutvecklade indikator BinarySweetSpot som nu är uppe i version 3 körs på plattformen Metatrader MT4. Metatrader laddar du hem gratis från GDMfx.

Behöver du hjälp på vägen så är jag här!
Titta gärna i min manual så att du får ett hum om vad det rör sig om. Klicka här för att ladda ner den.

GDM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *