Det börjar gå bra nu

För andra gången så övergår jag från ett ”vanligt” jobb till att göra detta på heltid. Mycket har hänt sedan Maj, då jag skrev mitt senaste inlägg. Min nya ”AutoTrader” är riktigt intressant. I tider som varit ett tag nu med extrema svängningar på börserna i världen så har AutoTradern försökt göra så få trades som möjligt och stundvis har det gått minus. Men det som är så intressant med min EA, Expert Advisor, är att så fort det kommer en dålig trade så pausas trading i x antal timmar. Dessutom kan den inte lägga flera trades samtidigt om de inte sker inom loppet av några sekunder. Visst, man kan tjäna på att flera trades går av samtidigt men går det dåligt så går alla dåligt och du förlorar mycket pengar på en gång. Det är bättre att låta AutoTradern göra en trade åt gången och försiktigt gå med plus. En bra dag kan den göra 5 ITM utan förlust. Huvudsaken är att man tänker på den som en relativt säker riskkapitalsfond. Jag vet att de orden talar emot varandra men med säker menar jag att den inte kan gå minus väldigt fort. Med riskkapital menar jag att den kan stiga extremt under gynnsamma förhållanden.
Jag har varit rätt så kass på att föra statistik men lovar att det kommer så småningom.
Edit: Efter 20 dagar har den presterat 72% vilket är heeeelt otroligt! (för dig som inte är insatt i binära världen betyder det INTE att kontot ökat med 72% utan att den gjort 72% vinster och 28% förluster. Man bör hålla sig över 62-65% för att kunna gå med vinst.)
Meningen är ju att man ska kunna låta AutoTradern gå utan att lägga manuella trades men eftersom jag är rätt så bra på manuella trades kan jag inte riktigt hålla mina fingrar borta, vilket gör att det inte går att presentera en riktig statistik. Jag välkomnar dock mina användare att skicka in statistik, och jag kommer så småningom låta ett konto gå helt av sig själv.

Nästa vecka släpper jag version 2.1 av min ”vanliga” indikator.  (Väntar med släppet till jag har version 3 klar istället) Den har inbyggt vattenfalls-larm och lite andra småfixar. Inte mycket nytt egentligen eftersom indikatorn är väldigt komplett redan.

Sugen på att testa AutoTradern? Om du tecknar ett nytt konto hos Core Liquidity och sätter in $250 så får du 100 dagar (det är nu 150 dagar som gäller) helt gratis med BinarySweetSpot AutoTrader. Vill du hellre testa den vanliga indikatorn kan du välja 100 dagar med den istället. Jag hör av mig så snart Core Liquidity har godkänt din insättning så bestämmer du vad du vill ha.

Edit: Jag kan förnärvarande inte rekommendera Core Liquidity eftersom de har ”problem” med att en EA gör 5-minuters trades. Jag kommer förhoppningsvis kunna presentera en ny partner inom kort.

Är du mer inne på att testa manuell trading har jag ett supererbjudande i sammarbete med MarketsWorld. Startar du ett nytt konto via min länk och sätter in $200 bjuder jag på ett helt års användning av BinarySweetSpot 2.1.  (Nännemensan! Du får 1,5 års fri användning istället!)

Om du redan har konton som du är nöjd med går det väldigt bra att köpa både indikatorn och AutoTradern på min hemsida www.binarysweetspot.com. Som tidigare nämnt så har du som läser min blogg 20% rabatt om du använder kupongen ”KanJagBliMiljonar”. Denna kupong gäller fram till sista december.

marketsworld1year

core

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *