Bra start på vecka 15

Efter förra veckans minusresultat tog det hela måndagen att jobba upp ett kapital igen. Idag tisdag har det flutit på ordentligt och jag har gjort 11 trades totalt och alla gick in. Istället för att använda en MM (money manegment) på 5% av saldot på kontot har jag valt att höja det till 20%. Tanken är att när jag kommer upp till $500 så ska jag ligga på $100 stakes och sedan ta hem pengarna som överstiger $500 åtminstone varannan dag lite beroende på resultat.

Min nuvarande strategi är:

  1. Satsa inte mer än 20% på varje trades
  2. Efter tre ITM kan jag sluta med gott samvete
  3. För varje OTM måste jag göra två ITM extra
  4. Om jag får två OTM efter varandra måste jag ta uppehåll
  5. Om jag får fler än 5 ITM så får jag fortsätta till första OTM

Med 20% menar jag 20% av innehavet (saldot) vid dagens start. Om jag till exempel har $500 vid start får jag satsa $100 på varje trade hela dagen. Det gör alltså ingen skillnad om jag får flera ITM eller OTM. $100 kommer dock vara mitt maxbud ett tag framöver.

En reaktion på “Bra start på vecka 15

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *