Börjar mitt nya liv den 31:a mars

Det har gått lite si och så med mina binära optioner de senaste veckorna. Jag hade väldiga framgångar ett tag men fick lite för stort självförtroende och satsade lite för stora summor. Detta medförde att jag jobbar mig uppåt igen och kommer inte kunna deklarera några uttag under mars.

Något som måste nötas in i min lilla hjärna är:

  • Satsa alltid samma summa
  • Så länge kontot inte är uppe i maxnivå, satsa max 5% av innehavet
  • Jaga aldrig en trade. När du lagt en trade kan du släppa den och sikta på nästa. Går den inte in så är det så

Så vad händer den 31:a mars. Ja, inte speciellt mycket hoppas jag. Jag kommer smyga igång och försöka hålla mig ovanför vattenytan. Försöka vara lite mer som en robot och inte låta känslor ta överhand.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *