Binära optioner är framtiden!

Ja, jag hoppas det i alla fall! Det har gått låååångt över förväntan de senaste tre dagarna och det känns nästan som att det är för bra för att vara sant. Vi får se hur månadsrapporten kommer att se ut, men om det fortsätter så här så kommer jag dels ha fått tillbaka alla pengar som jag lagt ut och jag kommer att kunna sätta över pengar till mitt dedikerade ”Kan jag bli miljonär”-konto, något som jag enligt min plan inte skulle kunna göra förrän Juni 2014.

Break a leg till mig själv 🙂

Har ju svårt att inte känna mig lite stolt över nedan bild. Hela 10 omgångar i rad som gått hem.

2013-10-29 06-42-17

5 reaktion på “Binära optioner är framtiden!

 1. Tack hörni! Det går helt vansinnigt bra nu kan jag säga. Trodde aldrig att det skulle vara så här lätt att tjäna enorma summor pengar. Peppar, peppar.

 2. Jag gjorde mitt första uttag från Empire Option idag på £100. Fungerar uttagen smärtfritt där (har läst att några haft problem med att få ut pengar) så har jag hittat en helt ny extrainkomst 🙂

  Det är faktiskt inte så svårt när man sätter sig in hur allt fungerar men jag har märkt att det är mycket enklare att förutse var priserna ska ta vägen på morgonen. Jag tradar bara mellan 07:00-09:00. Det är en strikt regel som jag har satt. Kvittar hur det har gått. När klockan är 9 så loggar jag ut och gör något annat.

  Kul att se dina resultat! Din/dina strategier ser ut att fungera ganska bra 🙂

 3. Hej Rasmus!

  Jag håller helt och fullt med dig. Bästa resultat har jag uppnått mellan klockan 06 och 09 ungefär. Nu när jag låg på sjukhuset så märkte jag att det även verkar vara gynnsamt vid 12-tiden på natten. Jag ska utforska det mer.

  Hoppas att ditt uttag går bra och god lycka i framtiden. Dela gärna med dig av dina framsteg och baksteg. Tillsammans kan vi lyckas!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *