Bakåt och framåt

Jag håller på att bli tokig på mig själv. Jag har verkligen problem med att hålla mig till de enkla regler som behövs inom forexmarknaden. Jag är något av en expert på att ”jaga” en trend vilket är ajabaja. Det jag dessutom gör är att höja insatsen för varje satsning vilket är ännu mer ajabaja. Detta resulterar i att det ibland går jättebra och summan blir stor på mitt konto, men allt som oftast åt det andra hållet. Till slut har jag inte råd att höja insatsen och kontot är raserat.

Jag kommer utarbeta en egen plan hur jag ska gå tillväga. Jag tror att det är det som krävs. Planen kommer jag att lägga upp på medlemssidan tillsammans med en enkel strategi för att kunna lyckas inom binära optioner. Jag meddelar när jag lagt upp detta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *