Nytt år, nytt arbetssätt

Nu efter nyår har jag medvetet ändrat taktik. Som jag tidigare skrev har jag lagt mitt konto på Banc de Binary på hyllan och jag väntar på att de ska släppa en rätt så häftig betalning till mig. Jag har lyckats återhämta alla mina förluster och ligger med ett litet plus just nu. Sättet jag använt fram till nyår är att ta snabba avslut på 30 sekunder. Detta är ett väldigt nervpåfrestande sätt och är väldigt tungt när det går åt fel håll. Jag vill likna det med casino men med lite olika odds. Jag har under december känt att jag inte orkar med den psykiska press som dessa affärer ger, så nu efter nyår går jag över till lite mer långsiktiga avslut.

En stor stor fördel med är att man själv väljer vilken avslutstid man vill ha. Jag kör just nu med 12 minuters avslut och än så länge har det givit mig positivt resultat. Idag ligger jag på 3:1, dvs 3 vinster och 1 förlust. Det är helt klart godkänt. En annan väldigt stor fördel med är att man kan få så hög avkastning. Idag har jag t.ex. fått tillbaka från 85 till 99%. Än så länge gör jag små affärer dels för att bygga ett någorlunda kapital och dels för att jag vill utvärdera olika strategier.

Apropå strategier kommer jag att skapa en lösenordsskyddad sida för de som öppnar konto via min sida. Där kommer jag presentera de olika strategierna som jag tycker är mest lönsamma. Jag använder mig av Metatrader 4 och kommer lägga ut både indikatorer och mallar (templates) som jag gjort i ordning. Håll utkik efter detta!

En reaktion på “Nytt år, nytt arbetssätt

  1. Hej!

    Skönt att du lyckats få tillbaka majoriteten av det du förlorat. Jag håller med dig om den psykiska påfrestningen, jag tror inte att det är bra för hälsan.
    Och det är ju där ett system kommer in i bilden. Hoppas dina system/strategier blir framgångsrika!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *